Hypnose mod Angst


Angst skyldes indgroede mønstre i din hjernes neurologi. Man kan sige det er en slags hjernevane. Din hjerne styrer nemlig primært din adfærd og følelser igennem prædefinerede mønstre. Det er en effektiv måde at spare energi på i dagligdagen. Desværre er det ikke altid smart, da din hjerne finder ud af hvilke mønstre den skal bruge ved at se på hvor meget de er blevet brugt før. Tænker du mange negative tanker, bliver negative tanker et lettere valg for din hjerne.


Derfor er det en fantastisk idé, at have en metode til at afsporer de mønstre der ikke er gavnlige - så som angst. Med bi-lateral stimulering aktiverer du begge hjernehalvdele, hvilket bryder eksisterende mønstre. Det er med andre ord ikke muligt, at fokusere på en negativ følelse samtidig med, at du aktivere begge hjernehalvdele. 


Brug denne metode hver gang du mærker en følelse du gerne vil af med, så du får din hjerne til at skabe nye mønstre og bedre vaner. 


Bi-lateral Stimulering

1.

Find en bold eller en anden lille genstand du kan have i hånden. Du skal bruge den lige om lidt. 

2.

Mærk følelsen i din krop, og vurder den på en skala fra 0-10, hvor 0 er "ingen problem" og 10 er "nu kan jeg næsten ikke klare det mere". 

3.

Før nu bolden fra side til side og skift hånd hver gang bolden passerer din midterlinje/næse. 

4.

Hold hovedet stille imens du passerer bolden fra side til side og følg den med øjnene.

5.

Når du har gjort dette i ca. ét minut kan du igen mærke efter hvordan du har det, og vurdere følelsen på en skala fra 0-10. 

6.

Gentag trin 3-5 indtil følelsen er stærkt reduceret eller helt væk. 

Se detaljer
Udsolgt