OM VEJENHYPNOSE

Vi må gro for at leve

Forandring er vigtigt for at vi alle kan få det bedre. Det er min stor passion, og derfor læser jeg næsten aldrig andet end faglitteratur. Jeg synes, det er sjovere at udvikle min viden, forståelse og egenskaber end at lave så meget andet.

Ifølge Tony Robbins er mennesker nødt til at være i udvikling for at have en sund tilværelse. Hvis vi går i stå, ender vi i en nedadgående spiral og mister ambition, motivation, glæde, selvværd m.v.


Derfor er det nødvendigt med udvikling. Den kan både være personlig, social, professionel eller spirituel - så længe vi har noget at bevæge os hen imod. Livet er en rejse, og hvis man ikke har en destination og en plan, er det let at fare vild. 


Jeg hjælper dig med målrettet udvikling og problemløsning, så du ikke behøver at sejle rundt i et hav af problemer. 


Hvem er jeg?

Mit navn er Martin, og jeg er hypnotisør. Jeg er uddannet sociolog - hvilket betyder, at jeg er ekspert i menneskers syn på og forståelse af verden, og hvordan dette syn skabes og ændres i samspillet med mennesker, institutioner og samfund.


Da jeg begyndte at studere hypnose, var det egentlig bare, fordi jeg synes, det var spændende. Det var mest for at se, om jeg kunne bruge det til at forbedre mine kommunikative evner, da jeg også holder af at arbejde med procesudvikling og strategi.

Der gik dog ikke lang tid, før jeg kunne udrette ret utrolige ting med hypnose. Det føltes lidt som at have en superkraft, fordi det skabte så radikale forbedringer hos de første, som jeg hypnotiserede. Derfor føltes det også forkert ikke at bruge det til at hjælpe mennesker, så i januar 2017 åbnede jeg Vejen Hypnose. 


I efteråret 2018 lavede jeg en aftale med Sportscenter Danmark som freelance-behandler, så jeg nu også har tilknytning dertil og har lokaler ved Ny i Fitness - Body and Mind på Jacob Gades Allé 1, 6600 Vejen.


Se detaljer
Udsolgt